Kung Tao komt naar Uden!

Vanaf maandag 5 september zijn er ook Shaolin Kung Fu lessen te volgen in Uden! De lessen zullen op maandagavond van 19:30-21:00 gegeven worden in SBO de Tandem, (ereprijsstraat 1). Tot op heden wordt er in Uden geen Shaolin Kung Fu aangeboden en daarom is Kung Tao uniek in deze regio. Deze sport is te beoefenen door alle leeftijden.

Shaolin Kung Fu is een eeuwenoude vechtkunst afkomstig uit China. Met behulp van Kung Fu training herstel je de natuurlijke balans tussen lichaam en geest, het is een vorm van actieve meditatie. De training zorgt voor een beter doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen, zowel tijdens de training als in de rest van je leven. Denk bijvoorbeeld aan een studie of werkplek.

Bij Kung Tao trainen we op dit moment al in Nijmegen en Malden. We werken tijdens de sportlessen Kung Fu onder andere aan lenigheid, conditie, kracht en acrobatiek. Ook is het mogelijk traditionele wapens te leren gebruiken zoals de stok, het zwaard, de negendelige zweep etc.

De kungfu lessen in Uden kunnen worden aangevuld met het aanleren van vechttechnieken en sparring, maar dit is niet verplicht.

Vanaf 12 jaar zijn alle leeftijden en conditieniveaus welkom om te komen trainen. De training wordt aangepast op je eigen niveau.